تشخیص هندوانه رسیده و شیرین کار بسیار ساده ای میباشد . بسیاری از افراد فقط هندوانه بزرگ انتخاب میکنند و چند ضربه به آن میزنند تا با صدای تبل یا دوقول دادن آن از رسیده بودن آن اطمینان حاصل کنند. اما راههای بسیار ساده ای برای انتخاب هندوانه خوب و مناسب شب یلدا وجود دارد که آنها را بررسی میکنیم.

به دنبال هندوانه یک دست باشید:  هندوانه باید سفت و متوازن باشد . هندوانه نباید دارای بریدگی ، کوفتگی و تو رفتگی باشد . هندوانه نباید دارای برجستگی و قلمبه باشد زیرا به این معنا میباشد که به اندازه کافی آب یا نور خورشید دریافت نکرده است و باعث خشکی آن میشود . هندوانه خیلی بزرگ انتخاب نکنید.

در نظر گرفتن وزن هندوانه : هندوانه باید نسبت به اندازه خود سنگین باشد که نشانگر دادن آب زیاد و رسیده بودن آن میباشد . برای اینکار چند عدد هندوانه را تست کنید و ببینید کدامشان نسبت به اندازه سنگین تر از بقیه است . این روش در بیشتر میوه ها و سبزیجات نتیجه میدهد.

به دنبال لکه زرد رنگ روی هندوانه باشید: قسمت زیر هندوانه باید یک قسمت زرد رنگ داشته باشد که به لک زمین معروف است . این لک نقطه اتصال هندوانه با زمین است که هر چقدر تیره تر باشد بهتر است . اگر سفید بود یا اصلا وجود نداشت هندوانه زود برداشت شده و نرسیده است .

حواستان به رنگ هندوانه باشد: هندوانه خوب و رسیده باید به رنگ سبز پر رنگ باشد و ظاهری کدر داشته باشد . هندوانه های براق معمولا نرسیده هستند .

استفاده از تکنیک صدا: استفاده از این روش مقداری سخت میباشد و به تجربه نیاز دارد . چند ضربه به هندوانه بزنید و صدای آن را گوش کنید . هندوانه رسیده باید صدای تیز ( زیر ) بدهد و اگر صدای بم داشت آن هندوانه نرسیده است . اگر صدای عمیق و واضحی نداشت آن هندوانه را نخرید . هندوانه باید صدای توخالی بودن را بدهد .

انتخاب هندوانه بعد از قاچ کردن: قسمت هایی از هندوانه را بردارید که دارای رنگ قرمز براق و دارای دانه های قهوه ای تیره یا سیاه باشند . قسمت هایی که دارای نقطه سفید و هسته سفید هستند را بر ندارید.

 

منبع: سایت کوروک

لطفا به این مطلب رای دهید:
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *