غذاهای مضر برای کودکان بیش‌فعال

مجموعه: اخبار و مقالات
به این مطلب امتیاز دهید

 

  • غذاهای مضر برای کودکان بیش‌فعال
  •  

    تحقیقات نشان می‌دهد؛ کودکان بیش فعال، مصرف غذاهای شیرین از قبیل شکلات و کافئین و غذاهای تند را به دلیل محرک بودن باید کاهش دهند.

     

    در این مطلب می‌خواهیم مروری داشته باشیم بر غذاها و عادات غذایی مضر. با ما همراه باشید….

    غذاهایی که باید از خوردن آن‌ها اجتناب کرد:

    غذاهای شیرین

    * قند و مواد غذایی حاوی قند مانند بیسکویت، کیک، شیرینی، شکلات و نوشابه‌های شیرین می‌توانند موجب افزایش سریع قند خون و بروز بیش‌فعالی در بعضی از کودکان شوند.

    * شکر

    یافته‌های برخی از مطالعات نشان داده‌اند که مصرف شکر ممکن است سطح آدرنالین را در کودکان به میزان 10 برابر افزایش دهد.

    بنابراین این نتایج بیانگر ارتباط مستقیم بین رفتارهای خشونت آمیز با دریافت شکر بالاست.

    مواد غذایی حاوی سالیسیلات

    بادام، سیب، زردآلو، کشمش، هلو، آلو، آلو بخارا، پرتقال، توت، گوجه فرنگی و خیار حاوی سالیسیلات طبیعی هستند که ماده‌ای شبیه به آسپیرین می‌باشد و لازم است از رژیم‌های غذایی کودکان بیش‌فعال تا حد ممکن کاسته و گاهی اوقات حذف شود (این ماده به ویژه در بادام، سیب و زردآلو زیاد است).

    برخی افزودنی‌ها

    * تارترازین (Tartrazine):

    رنگ غذایی نارنجی رنگی است که به صورت رنگ غذایی افزودنی مصرف می‌شود. تارترازین ممکن است در بیش‌فعالی موثر باشد، تارترازین بیش از همه در موارد زیر وجود دارد: غذاهای آماده بسته‌بندی‌شده، آدامس، شکلات، افشره لیمو، سس‌ها و افزودنی‌هایی که بیشتر جهت تزئین روی دسرها مصرف می‌شوند.

    نوشابه‌های گازدار، به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی فسفر، و قهوه، چای، کولا و سایر نوشیدنی‌ها به علت داشتن کافئین، ممکن است علایم بیماری را تشدید کنند

    میوه‌های کنسرو شده، کنسرو نخودفرنگی، بادام ساییده شده، نوشیدنی‌های کربنات دار و کیک‌هایی که به صورت بسته‌بندی‌شده به فروش می‌رسند، حاوی تارترازین هستند.

    * اسید بنزوئیک:

    اسید بنزوئیک نیز ماده‌ای افزودنی است که ممکن است در ایجاد بیش‌فعالی موثر باشد. از این ماده به منظور محافظت و سالم نگه داشتن مواد غذایی آماده استفاده می‌شود و در بسیاری از غذاهای آماده مانند مرباها، سس‌ها، دسرها، شربت‌های طعم‌دهنده غذا، پوره میوه‌ها، آب‌میوه‌ها و ماهی‌های کنسروی خوابانده شده در سرکه، نمک و ترشی‌ها یافت می‌شود.
    سوسیس

    * نیترات و نیتریت:

    سوسیس و کالباس اختلالات موجود در کودکان بیش فعال را تشدید می‌کند. دکتر کیمیاگر، متخصص تغذیه، در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: مواد موجود در سوسیس و کالباس به ویژه مواد افزودنی که در آن‌ها وجود دارد، باعث تشدید اختلالات در کودکان بیش فعال می‌شود. برای نگهداری طولانی مدت سوسیس و کالباس از نیتریت و نیترات استفاده می‌شود تا زود فاسد نشوند و این مواد در داخل معده تبدیل به مواد سرطان زا شده و ترکیب تیرامین را تشکیل می‌دهد.

    وی یاد آور شد: برای کاهش عوارض ناشی از مصرف سوسیس و کالباس بهتر است با گوجه فرنگی زیاد و آب پرتقال به جای نوشابه مصرف شود.

    دیگر مواد غذایی

    نوشابه‌های گازدار، به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی فسفر، و قهوه، چای، کولا و سایر نوشیدنی‌ها به علت داشتن کافئین، ممکن است علایم بیماری را تشدید کنند.

    آلرژی‌های غذایی

    آلرژی‌های غذایی به یکی از مواد غذایی مانند شکر، شکلات، تخم مرغ، گندم، رنگ‌ها، طعم دهنده‌ها، افزودنی‌ها و ذرت منی توانند باعث بروز نشانه‌هایی از بیش فعالی شود که در حال حاضر حذف این مواد از برنامه غذایی کودکان آسان نیست زیرا به راحتی در دسترس کودکان است.

    سوسیس و کالباس اختلالات موجود در کودکان بیش فعال را تشدید می‌کند

    می‌توانیم این مواد غذایی را تا 2 هفته حذف کنیم بعد از 2 هفته هر 2 روز در میان، هر کدام را به غذای کودک اضافه کنیم. به وسیله حذف کردن این مواد از برنامه غذایی و بازگرداندن آن بعد از مدتی می‌توانید تشخیص دهید که کودک به کدامیک حساسیت دارد و آیا کودک نشانه‌هایی از بیش فعالی دارد یا خیر؟

    توصیه‌های کلی برای کودکان مبتلا به بیش فعالی

    * رژیم کم شکر، پرهیز از خوردن قندهای ساده و شیرینی‌ها

    * حذف یا کاهش آلرژن های غذایی مثل: بادام زمینی، تخم مرغ، پنیر، شکر، گندم، سویا، گیلاس، آلبالو، توت فرنگی، کشمش، هلو، آلو، پرتقال، سیب، توت، گوجه فرنگی، خیار، آدامس، شکلات، بیسکویت، نوشابه‌ها، سس، آب‌لیمو، کنسروها، مربا، ترشی، کمپوت‌ها، قهوه و چای.

    * حذف یا کاهش افزودنی‌های خوراکی و رنگ‌های مصنوعی مثل: ادویه‌های معطر، آب‌نبات‌ها، کیک‌ها، دسرها و نوشابه‌ها

    * حذف غذاهای سرخ شده

    * حذف کاکائو، شکلات‌های حاوی قهوه و نسکافه، نوشابه‌های رنگی، چیپس و پفک

    * برخی منابع توصیه کرده‌اند که غذاهای تند را هم به دلیل محرک بودن باید محدود کرد.

    در نهایت این که

    فرآورده‌های غلات که با صبحانه مصرف می‌شوند، نان جو، برنج و سیب‌زمینی از دسته غذاهای نشاسته‌ای هستند که اثرات سوئی ندارند و می‌توانند مصرف شوند.

    منبع:tebyan.net

    غذاهای مضر برای کودکان بیش‌فعال + 1
    غذاهای مضر برای کودکان بیش‌فعال – 0

    http://www.delgarm.com/children/children-s-health/5922-غذاهای-مضر-برای-کودکان-بیش‌فعال

    کلمات کلیدی : در تحقیقات () رنگ (این + آب آب‌لیمو، آب‌میوه‌ها آب‌نبات‌ها، آدامس، آدرنالین آسان آسپیرین آلبالو، آلرژن آلرژی‌های آلو آلو، آماده آمیز آن آن‌ها آور آیا اثرات اجتناب اختلالات ادویه‌های ارتباط از است است سوسیس است) استفاده اسید اضافه افزایش افزودنی افزودنی‌ها افزودنی‌ها افزودنی‌های افزودنی‌هایی افشره اوقات ایجاد این با بادام بادام، بازگرداندن باشد باشد، باشگاه باشید غذاهایی باشیم باعث بالاست باید بخارا، بر برابر برای برخی برنامه برنج بروز بسته‌بندی‌شده بسته‌بندی‌شده، بسیاری بعد بعضی بنزوئیک بنزوئیک اسید به بهتر بودن بیانگر بیسکویت، بیش بیشتر بیش‌فعال بیش‌فعالی بیماری بین تا تارترازین تبدیل تخم ترشی، ترشی‌ها ترکیب تزئین تشخیص تشدید تشکیل تغذیه، تند توانند توت توت، توصیه تیرامین جای جهت جو، حاضر حال حاوی حد حذف حساسیت خبرنگاران خشونت خوابانده خوراکی خوردن خون خیار خیار، خیر؟ توصیه‌های داخل داده‌اند دار دارا دارد دارد، داشتن داشته در دریافت دسترس دسته دسرها دسرها، دلیل دهد بنابراین دهند دهنده‌ها، دهید دکتر دیگر ذرت را راحتی رفتارهای رنگ رنگی رنگی، رنگ‌ها، رنگ‌های روز روی رژیم رژیم‌های زا زردآلو زردآلو، زمینی، زود زیاد زیادی زیر زیرا ساده سالم سالیسیلات سالیسیلات بادام، سایر ساییده سرخ سرطان سرکه، سریع سس، سس‌ها سس‌ها، سطح سوئی سوسیس سوسیس سویا، سیب سیب، سیب‌زمینی شبیه شد شده شده شده، شربت‌های شود شود شوند شوند منبع شکر شکر یافته‌های شکر، شکلات شکلات، شکلات‌های شیرین شیرین شیرینی، شیرینی‌ها صبحانه صورت طبیعی طعم طعم‌دهنده طولانی عادات علایم علت عوارض غذا، غذاها غذاهای غذاهایمضربرایکودکانبیش‌فعالغذاهایمضربرایکودکانبیش‌فعال غذای غذایی غذایی آلرژی‌های غذایی نوشابه‌های غلات فاسد فرنگی فرنگی، فروش فسفر، فعال فعال، فعالی فعالی قبیل قند قندهای قهوه قهوه، لازم لیمو، ما ماده ماده‌ای مانند ماهی‌های مبتلا متخصص مثل محافظت محدود محرک مدت مدتی مربا، مرباها، مرغ، مروری مستقیم مصرف مصنوعی مضر مطالعات مطلب معده معطر، مقادیر ممکن منابع منظور منی مواد موارد موثر موجب موجود میان، میزان میوه‌ها، می‌باشد می‌توانند می‌توانید می‌خواهیم می‌دهد وی می‌دهد؛ می‌رسند، می‌شود می‌شوند نوشابه‌های می‌شوند، می‌کند می‌کند می‌توانیم نارنجی ناشی نان نتایج نخودفرنگی، ندارند نسکافه، نشاسته‌ای نشان نشانه‌هایی نشوند نمک نهایت نوشابه نوشابه‌ها نوشابه‌ها، نوشابه‌های نوشیدنی‌ها نوشیدنی‌های نگه نگهداری نیترات نیتریت نیتریت سوسیس نیز نیست های هر هستند هستند هفته هلو، هم همراه همه و وجود وسیله ویژه پرتقال پرتقال، پرهیز پفک پنیر، پوره چای چای، چیپس کاسته کافئین کافئین، کالباس کاهش کاکائو، کدام کدامیک کربنات کرد کرد در کردن کرده‌اند کشمش، کلی کم کمپوت‌ها، کنسرو کنسروها، کنسروی کنند کنند میوه‌های کنیم که که فرآورده‌های کودک کودکان کولا کیمیاگر، کیک، کیک‌ها، کیک‌هایی گازدار، گاهی گفت گفتگو گندم، گوجه گیلاس، یا یاد یافت یکی

     

    

    تبیان

    مدیریت ایمیل ها در اندروید

    لازانیا بدون فر

    دانلود کتاب الکترونیکی

    دانلود آهنگ جدید رضا یزدانی

    

    فال حافظ با معنی

  • آخرین اخبار و مقالات
  •  

    در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :